Hvorfor er et vinduspendel smart?

Hvis du ser etter en lampe til å henge i vinduet ditt, er en plug-in vinduspendel et godt alternativ. Du trenger bare en stikkontakt for å bruke en av disse lampene – ingen ledninger nødvendig. Dette gjør dem veldig enkle å bruke og betyr at de kan integreres i vinduet eller rommet ditt uten behov for ekstra ledninger. Plug-in vinduslamper er like enkle å bruke som en gulv- eller bordlampe og kan legge til mer belysning, en individuell aksent og et dekorativt fokuspunkt til vinduet ditt. Ledningen fra pendellampen kan henges rundt en stabil brakett eller holdes på plass på annen måte. Normalt skal ledningen festes med medfølgende eller separat innkjøpt brakett eller henges på en lampekrok boret i vegg eller tak. Kabelen kan også festes med selvklebende kabelklips eller spikerklips avhengig av underlaget den er montert på og kabelens egenvekt.

Så drømmer du om et vinduspendel i hjemmet ditt? Da har du mange muligheter for å finne en modell som matcher akkurat dine ønsker og behov.

Spar på strømregningen og velg en vinduspendel med LED

Når høsten og vinteren nærmer seg er det fint med lamper i vinduene. Det er vakkert, koselig og stemningsfullt både inne og ute. Hvis du vil ha en vinduspendel på til alle tider av døgnet, gjør du lurt å velge en energibesparende lyskilde som f.eks. LED-er. LED vinduslys er en fin måte å tilføre litt ekstra lys til hjemmet ditt uten å bruke mye energi. De har også veldig lang levetid, så du trenger ikke bytte dem like ofte som andre typer pærer. I tillegg avgir de veldig lite varme, så de vil ikke gjøre hjemmet ditt varmere.

Hvis du er ute etter en mer miljøvennlig løsning, er solcelledrevne vinduslys også tilgjengelig. Disse lampene bruker solens kraft til å skape lys, slik at de ikke forårsaker ekstra energikostnader i hjemmet ditt. Og siden de ikke bruker strøm er de helt CO2-nøytrale. Så enten du er ute etter litt ekstra lys i vinduene, eller om du vil være grønn og spare penger på strømregningen, er en LED vinduspendel et godt alternativ.

Velg en vinduspendel som matcher interiørdesignet ditt

Det er et par ting du bør være oppmerksom på når du velger en vinduspendel. Tenk først på hvilken type lys du trenger. Vil du ha en leselampe som hjelper deg å se bedre når du jobber eller studerer? Eller trenger du et mykere, mer avslappende lys til soverommet? For det andre må du tenke på størrelsen på lampen. Sørg for at den sitter godt i vinduskarmen uten å ta for mye plass. For det tredje, vurder stilen til lampen. Det er mange forskjellige design å velge mellom, så finn en som passer hjemmeinnredningen din. Det er mange alternativer, og du kan utforske et stort utvalg på nett hvis du bare følger linken øverst i artikkelen.